top of page

Tisztelt Látogatók!

 

Köszönjük, hogy véleményével hozzájárul a felmérésünkhöz. A felmérésből készült válaszok

alapján statisztikai feldolgozás készül, melynek eredményét a webes felületeinken 

esetleg publikációkban tesszük közzé.    

Kérjük, látogassa az weboldalunkat a későbbiekben rendszeresen,

hogy a legfrissebb újdonságokról értesülhessen. 

Ön is adjon hangot véleményének!

Kérdőív

Tudja-e hogy pontosan mikor lesznek az Európa-parlamenti választások?
Milyen területre, milyen problémák megoldására kellene összpontosuljon leginkább egy Európa-parlamenti képviselő munkája?
Amennyiben részt venne az Európai-parlamenti választásokon, melyik párt jelöltlistája mellett voksolna?

A személyes adatok kitöltése nem kötelező!

A kérdőív kitöltésével elősegítheti, hogy az összegyűjtött válaszok alapján a régiót illetően konstruktív javaslatokat lehessen szerkeszteni és előterjeszteni. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. A felmérés során az adatok kezelése az Európai Unió 2016/679 számú általános adatvédelmi rendeletében (GDPR) megállapított szabályoknak megfelelően történik, melynek rendeleteit megtekintheti a webelyen a GDPR címszó alatt. A személyes adatok kitöltése nem kötelező!  A telefonszám, az életkor és mail elérhetőség megadása a közvélemény-kutatás statisztikai célú feldolgozása és a válaszok hitelesítése miatt történik. Kérjük hogy válaszaival támogassa a közvélemény-kutatást a közösségünk hasznára. Köszönjük. 

A kérdőív hiteles statisztikai feldolgozásához a válaszok megadása szükséges. Személyes adatok megadása lehetséges, de nem feltétel és nem kötelező. Statisztikai igazolt hitelesség értékelhetősége miatt néhány adat megadása nélkülözhetetlen, pl. az település és életkor, telefonszám vagy mailcím. A válaszok és ezen adatok megadása nélkül a kérdőív nem kerül be a statisztikai kiértékelésbe. Köszönjük, hogy adataival hozzájárul a közvélemény-kutatás statisztikai feldolgozásához. 

Köszönjük, hogy kitöltötte a kérdőívet!

bottom of page