top of page

Tisztelt Látogatók!

Kérjük látogassa az oldalunkat a későbbiekben rendszeresen, hogy a legfrissebb információkról értesüljön. Köszönjük!

A közösség tagjaként Ön is adjon hangot véleményének!

Kérdőív - EU rendeletek

Szlovákia 2004 óta tagja az európai közösségnek, és vonatkoznak rá az EU parlament döntései is. Ön általánosan elégedett az brüsszeli EU parlament határozataival, döntéseivel és politikájával?
A legutolsó EU döntés értelmében minden tagországnak, Szlovákiának is be kellene fogadnia emigránsokat. Mi a véleménye ebben a kérdésben?
Egyetért-e azzal az EU által előterjesztett javaslattal, mely szerint fizikailag kivonnák a forgalomból a készpénz használatát, helyette virtuális egyenleggel - kredittel rendelkeznénk csak fizetőeszközként?
Egyetért-e azzal az EU által elfogadott javaslattal, mely szerint 2035-től betiltják a belső égésű motorral ellátott gépkocsik gyártását, és teljesen elektromos üzemű gépkocsik gyártását engedélyezik csak majd?

A kérdőív kitöltésével elősegítheti, hogy az összegyűjtött válaszok alapján a régiót illetően konstruktív javaslatokat lehessen szerkeszteni és előterjeszteni a döntéshozó szervek számára. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. A felmérés során az adatok kezelése az Európai Unió 2016/679 számú általános adatvédelmi rendeletében (GDPR) megállapított szabályoknak megfelelően történik, melynek rendeleteit megtekintheti a webelyen a GDPR címszó alatt. A személyes adatok kitöltése nem kötelező, a telefonszám, az életkor és mail elérhetőség megadása a közvélemény-kutatás statisztikai célú feldolgozása és a válaszok hitelesítése miatt nélkülözhetetlen. Kérjük hogy válaszaival támogassa a közvélemény-kutatást a közösségünk javára. Köszönjük. 

A kérdőív hiteles elküldéséhez a válaszok megadása szükséges. A személyes adatok megadása nem kötelező. Statisztikai igazolt hitelesség értékelhetősége miatt néhány adat megadása nélkülözhetetlen, pl. az életkor, telefonszám és mailcím. A válaszok és ezen adatok megadása nélkül a kérdőív nem kerül be a kiértékelési rendszerbe. Köszönjük, hogy adataival hozzájárul a közvélemény-kutatás statisztikai feldolgozásához. 

Köszönjük hogy kitöltötte a kérdőívet!

bottom of page